Hellen Aartsen

Hellen Aartsen


De riem een gaatje strakker en armen als Michelle Obama!

Trainen bij HighFivePT is voor mij noodgedwongen begonnen. Ik wilde de
10 km van de Singelloop,in Breda,goed lopen. De rondjes rond het dorp waren dus niet voldoende meer. Ik was altijd al heel snel klaar, nam de kortste weg naar huis en dan had ik toch maar weer gelopen!!


Vroeger heb ik verschillende sporten beoefend zoals: jazzballet, paardrijden, judo, tennis, volleybal. Dit alles van zeer korte duur.

Nu train ik al ruim 5 jaar bij HighFivePT en afzeggen voor de training is geen optie! Door de persoonlijke en op maat geleverde begeleiding ben je altijd goed en actief bezig. Je weet dat al de oefeningen die je doet effect hebben.
Je staat niet zomaar met je armen te zwaaien want de trainer heeft zo in de gaten dat je ineffectief bezig bent.
Naast een hele positieve vibe die mijn trainer Pallieter bij zich draagt, is hij ook altijd aanwezig! De continuïteit en de persoonlijke aandacht is gewaarborgd.

Tijdens het trainen merk je heel goed wat je gegeten en gedronken hebt, de dagen vooraf aan de training. Ook hierin heeft Pallieter mij goed geïnformeerd en geadviseerd! Ondanks de euforie dat je na een weekend vol etentjes en feestjes toch nog je rondje kunt lopen: dan merk je dat de juiste voeding heel belangrijk is. Dat maakt het verschil!

Naast de voordelen van " de riem een gaatje strakker en armen als Michelle Obama….”, vind ik het grootste voordeel dat je veel meer energie hebt en dat je meer kunt dan je denkt. Want zeg nou zelf :wie had ooit gedacht dat ik met mijn "sport"geschiedenis het trainen bij iMotivate leuk zou vinden?

Ik ga nog wel door met trainen ook al zijn mijn trucjes om niet teveel en te zwaar te trainen uitgewerkt.

Hellen Aartsen


Terug...

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw emailadres:
Uw opmerking:
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 
We bellen of mailen je binnen 24 uur terug!
Hartelijk dank voor je bericht

We bellen of mailen je binnen 24 uur terug!